Ukas Gadget...

den 20. nov. 2009

Sol i ukas gadget...

Jeg mener å huske at jeg en gang skrev om en slags liten gadget som lagde strøm til de andre gadgetene dine. Nå klarte jeg imidlertid ikke å finne den igjen, men uansett, ukas gadget kan vel sies å høre til i nesten samme kategorien. Der den gamle strømgadgeten jeg snakket om var liten, er dette en litt mer tungvekter. Faktisk så stor at det kan stilles spørsmålstegn ved om denne kan høre til gadgetkategorien i det hele tatt(!).

Denne portable solcellen er kanskje ikke så praktisk, men portabel allikevel. Spenningen til denne er på 12 volt og du kan lade opp ulike saker så lenge støpselet er lignende som de du trenger i biler.(Slik som på kjølebager du kan bruke å bilen). En liten ulempe kan det vel sies når det jo selvsagt er en nødvendighet med sol der solcellepanelet står. Eller? Er det egentlig en ulempe? Du kan jo bare flytte på den, i og med at den er portabel!

Pris: Ukjent.. Produsenten oppgir ikke.
Kjøpes: http://www.solisenergy.com/power_hotspot_overview.html

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________