The Appost 2 - Februar

den 13. feb. 2010

Velkommen til en litt forsinket Appost, med 4 nye apps som du kan kose deg med i Februar!

SPILL;


Vision_Tech
Orbital Free, Gratis, Utvikler; bitforge Ltd

Et ganske enkelt og kreativt spill som foregår på en liten "bane" eller et brett. Du skal skyte ut kuler, som har sin egen gravitasjonskraft, for at motstanderen skal "skyte seg selv". Litt vanskelig å forklare, men selv om det høres litt merkelig ut, er det absolutt verdt en nedlastning...

Last ned spillet HER.

WatchingPreacher
Ramp Champ, 11kr, Utvikler; Icon Factory & DSMediaLabs

Ramp Champ er et såkalt skeeball-spill, hvor du får utdelt ni baller som du skal kaste på forskjellige figurer. Det er forskjellige mål du skal oppnå, som f.eks. å få ned alle klovnene på en bane. Når du kjøper spillet følger det med 3 baner, men du kan kjøpe flere artige baner for en bitteliten sum. Spillet er sinnsykt avhengighetsskapende, og banene varierer i vanskelighetsgrad og moduser. Anbefales absolutt! Du finner det HER.

NYTTIGE APPS

Vision_Tech
Sleep Cycle alarm clock, 6kr, Utvikler; Lexware Labs AB

Dette er egentlig en genial app, og utvikler har funnet opp en helt ny måte å bruke ipoden på. Den måler dine søvnbevegelser gjennom natten, og vekker deg akkurat når den mener at du bør stå opp for at dagen skal bli optimal. Faktisk er dette en applikasjon som virker, så når du våkner, ja, da føler du deg våken! I tillegg lager den et diagram som viser hvordan du skifter mellom lett og dyp søvn igjennom natten, og hvor lenge du har sovet. Genialt!

Du kan kjøpe applikasjonen HER.

WatchingPreacher
 

Evernote, Gratis, Utvikler; Evernote

Evernote er en av de beste app'ene jeg noensinne har brukt. Ideen er enkel; du skal kunne ta notater. Overalt. Men det er ikke det geniale med Evernote; det geniale er at du kan få tilgang til notatene dine overalt. På iPod'en din, på iPhone'n, over internettet, på din egen personlige PC eller Mac, på din Android; overalt hvor du går har du tilgang til dine personlige notater. Du kan lage forskjellige notatbøker, kategorier; mulighetene er uendelige! Og det beste? Det er helt gratis! Skaff det HER.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________