Nintendo Remote Plus

den 22. okt. 2010

Slår Nintendo tilbake?


Siden PlayStation Move ble sluppet i september har den solgt 1,5 millioner eksemplarer i Europa. Det har blant annet ført til butikker har gått tomme for enheter, og at Sony kjører på med dobbel produksjon.

Move har overgått alle Sonys forventninger, men det skal ikke gå helt upåaktet hen. Nintendo slapp nemlig allerede i fjor sommer Wii MotionPlus, en tillegsdel til Wii Remote'n som sørget for mer nøyaktig kontrollpeking. Nå skal denne tilleggsdelen bli innebygd i Wiimoten slik at man slipper å kjøpe den separat.

Den tidligere løsningen førte også til at Wiimoten ble endel lengre. Nå vil derimot Wiimoten være i gammel, normal størrelse - selv med Wii MotionPlus implementert.

Trolig kan dette føre til at flere vil oppleve det nye Zelda-spillet, som lanseres neste år, på en meget presis måte!

Den nye Wii Remote Plus kommer på det norske markedet den 5. november. Det vil være mulig å kjøpe Wii Remote Plus i en bundlet pakke med det kommende spillet FlingSmash.



Kilde: ITavisen

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________