Utgivelsedato for Gran Turismo 5 bekreftet!

den 12. nov. 2010

Og hvis du skulle være i tvil; datoen er også spikret her til lands - allerede før denne måneden er slutt!


Mange hadde kanskje forberedt seg på at årets julegave kanskje skulle ryke. Nå ser derimot alt lysere ut, og Polyphony Digital er optimister og er klare til å gi ut spillet om 12 dager; onsdag 24. november.

Gran Turismo 5 har opplevd gang på gang å bli utsatt, men spillet skal nå være sendt til kopimaskinene, slik at vi kan være helt sikre på at spillet ikke vil måtte gjennomgå enda flere endringer og enda flere utsettelser.

Spillet, som har kostet mer enn 360 millioner å utvikle, er en av de mest etterlengtede titlene til PS3 og skal blant annet utnytte HD- og, den etterhvert mer omtalte, 3D-muligheten til maskinen.

Samtidig med avslørelsen av en lanseringsdato, kunne Polyphony Digital også vise frem en liste med over 1000 biler som spillet vil inneholde. Også listen over de rundt 70 løypene til spillet ble vist frem.

Bilsimulatoren vil stå i norske butikkhyller den 24.november, slik at du kan kjøre rally, NASCAR, gokart, og selvfølgelig kunne føle på asfalten på den legendariske banen Nürburgring!



Kilder:
http://gamer.no/artikler/73972/gran-turismo-5-har-fatt-ny-lanseringsdato/
http://www.telegraph.co.uk/technology/video-games/8129198/Gran-Turismo-5-release-date-confirmed.html

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________