Påsken...

den 5. apr. 2010

Påskestille på Galaxy of Geeks...

Det har vært en relativt stille påske her på siden. I det hele tatt har det vært stort sett stille på siden de siste månedene. Påsken på Galaxy of Geeks ble nok noe mer stille enn planlagt den også, men det betyr ikke at vi bare dropper det og glemmer det. Selvfølgelig skal vi ha påskeposter, men vi hadde planlagt noen poster, slik som en spillanmeldelse her på siden i løpet av påsken. Den blir nå fremskyvet, og vil komme uansett en gang i nærmeste framtid, når vi har fått samlet oss på plass igjen. For vår del vil vi ikke love så mye mer, etter et par hektiske uker (nesten måneder) og kommende hektiske uker som vi vil legge bak oss. Og NÅR det er lagt bak oss, ja da lover vi å komme sterkt tilbake med større og mer fyldige poster samt oftere oppdateringer av forsiden.

Til da skal vi prøve å øke postaktiviteten litt mer, så snart WatchingPreacher og undertegnede har fått hatt et lite møte.

Så gjenstår det bare å ønske fortsatt en God Påske, denne siste påskedagen, 2.påskedag!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________