Ukas Gadget...

den 10. apr. 2010

Ikke en helt normal gadget denne uka!


Dette er en totalt unyttig gadget, egentlig. Men nå er jo sjokolade noe mange ikke klarer å styre unna, og da blir det ihvertfall lett å falle i fristelsen til å eie denne. Derimot er det nok ikke så lett å skaffe et slikt sjokoladetastatur. Med en nøye teknikk tar det nemlig lang tid for kunstneren å blant annet risse alle bokstavene perfekt inn i sjokoladen. Den er nok veldig klinete å skrive på, men skulle du falle til søvne på tastaturet, er det ihvertfall ikke vanskelig å skaffe ny energi igjen!


Kjøpes: Kunstneren prøver fortsatt etter to år å få solgt konseptet sitt til fabrikanter... Skulle han derimot lykkes, vil du nok kunne finne mer informasjon på http://www.sholk.com/product_design/keyboard.html.

En annen morsom liten ting jeg fant, er dette litt snåle advarselskiltet. Det strenge budskapet til denne advarselen er; "Dette kan skje deg også, hvis du ikke er forsiktig".









0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________