The Appost 3 - Mai

den 28. mai 2010

Vi er endelig tilbake, og nå tester vi iPhone/iPod apps igjen!

SPILL;

Vision_Tech

Lux Touch, Gratis, Utvikler; Sillysoft Games
"Because taking over the world is fun!" Sant så sant, og i korte trekk er det nettopp det Lux Touch handler om; å ta over verden. Lux Touch er gratisversjonen av Lux DLX, som har flere kart og instillinger som kan endres, mens du i Lux Touch kun har verdenskartet. Det legger imidlertid ingen demper på spillopplevelsen i dette relativt enkle spillet. Spillet kan sies å være en liten av brettspillet Risk, og går i grunn ut på det samme; du får soldater som du plasserer i egne land til å ta over andres land, du får etterhvert kort til å innløses slik at du får mobilisert flere styrker, og målet er å slå alt og alle for makt over hele verdenskartet! Ideen i seg selv er grusomt avhengighetsdannende og når utvikleren klarer å tilpasse spillet til Touch-kontroll kan man sitte med spillet en god stund. Touch-kontrollen innebærer at du trykker opp land du angriper/setter soldater inn i, og et par knapper på skjermen. Meget godt spill, særlig om du liker litt taktiske spill.
Pass på, du blir lett hekta! Du finner denne app'en HER.

WatchingPreacher
Eliss, 29kr, Utvikler; Steph Thirion
Eliss er et helt fantastisk spill; det er vanedannende, brukervennlig, nyskapende og spennende. Jeg vil ikke en gang prøve å forklare hva du skal gjøre, til det er spillet altfor avansert. I stedet legger jeg ved en gameplay-video, og en veldig, veldig sterk anbefaling. Dette er garantert de beste 30 kronene jeg noensinne har brukt. Hvis du er litt usikker, så finnes det en gratisversjon slik at det er mulig å teste spillet. Ellers finner du fullversjonen HER.

Video:

NYTTIGE APPS;

Vision_Tech
Convert Units for Free, Gratis, Utvikler; Thinking Drone.

Kanskje ikke den app'en du vil bruke mest, men absolutt grei hvis du eksempelvis skulle drive med litt matte. Enkelt og greit; den konverterer om målinger mellom de forskjellige enhetene som mellom Fahrenheit/Celsius, lengdeenhetene, etc. Brukervennlig og fin. Rett og slett, enkelt og greit!
Denne kan lastes ned HER.

WatchingPreacherDictionary!, Gratis, Utvikler; Catlin Software, LLC
Et par gratis app's her denne måneden, men dere trenger vel å spare litt penger nå med alle disse nye "sommerfilmene" som de kalles. Uansett, Dictionary er en fantastisk app som rett og slett gir deg definisjoner på Engelske ord du lurer på. Den har et flott og enkelt design, og den gir deg det du lurer på kjapt og enkelt! Last ned applikasjonen HER. 



Det var alt vi hadde for denne gang. Men frykt ikke; om ikke lenge kommer vår iPad Forhåndstest!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________