En skjev jul

den 3. des. 2008

I forrige episode fikk vi vite at på skolen til John er det en mafialeder som heter Matt, og hans ”leiemorder” Ben. Både John og Ben har en hemmelighet, og Ben er sikker på at det er det han er, det er derimot ikke John men han er ganske usikker. Ingen av dem vet om de andres hemmelighet, og vi har ikke fått vite hva hemmeligheten er. På skolen er John er et av ofrene som betaler ”skatt” for å få sakene til å gå rundt i mafiabransjen. De som ikke betaler dette, blir banket. Moren til John, Heather, er journalist. Hun jobber for tiden med en artikkel om sannheten på G.o.G.-laboratoriet. På slutten snakket John og Ben sammen, men vi vet ikke om hva. Så kom Matt og fløy på John. John banket Ben og kastet Matt ned en bakke. Så hjalp John Ben opp, og sa “Jeg er med. Dette er sånn vi gjør det;…”

2. Desember

”Matt fløy på deg, du løp unna, og Matt fulgte etter. Så løp Matt etter deg, og du flyttet deg i siste øyeblikk. Men Matt grep instinktivt fatt i noe, det var deg, og du mistet pusten, falt i bakken og Matt fløy videre ned bakken.” ”Høres som en ganske (gisp), god forklaring.”, svarer Ben. ”Hva med den andre planen vår? Jeg forklarte deg vel at noen av oss er lei av Matts jernstyre?” ”Ja. Og det er neste del i planen. Men den delen starter ikke før 8. Desember, altså på mandag. Vi må nemlig forberede den godt. Vi skal fjerne Matts styre for evig. Et nytt styre skal komme. Et rettferdig styre; Vårt styre!

...Fortsettelse følger...

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________