Div. Oppdateringer og en filmanbefaling

den 3. jan. 2009

Hei igjen! Nå i nye tider trenger dere kanskje noen anbefalinger, og derfor er jeg tilbake igjen!

Vi har en bokanbefaling, nemlig Darlah - 172 timer på Månen av Johan Harstad, som er en veldig spennende og interresant norsk bok. Vi har også boken La den rette komme inn, en svensk vampyrfortelling av John Ajvide Lundquist. Denne boken har også blitt filmet.

På filmfronten har vi bl.a. TV-serien LOST, som nå er i sin femte sesong på TV, men som absolutt er verdt å følge med på. Den er ekstremt spennende og interresant.
Samtidig har du også den klassiske krimserien Twin Peaks, som har fått kultstatus over hele verden. Serien er laget av David Lynch, mannen bak Mullholland Drive og Inland Empire.

I de nyere tider skal også GTA IV anskaffes og anmeldes, det blir garantert en stund til, men om ikke så ekstremt lenge kommer det anmeldelser av både Guitar Hero World Tour og Rock Band 2, som også har blitt anskaffet her på "kontoret". Vi gleder oss til et nytt år med dere lesere, og det blir spennende hva vi finner på. Hvem vet... Kanskje G.o.G. dukker opp igjen, for en spennende del 2?

Walter Kovacs

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________