Film og TV-nyheter Uke 20

den 20. mai 2009

Heihei! Noen nyheter fra GOG-teamet før vi begynner;

Vi skal nå ha filmnyheter separert fra Ukas, i og med at det blir en veldig stor post som vi nå skal dele litt opp. Ellers vil det sannsynligvis komme en del anmeldelser i løpet av denne og neste uke.

Så, til Nyhetene!

TV:

Denne uken vil alle TV-kanalene i Amerika publisere hvilke TV-serier som blir kansellert, og hvilke som overlever til enda et år på TV'en.

Det har vært mange overraskelser hittil, bl.a. har Chuck fått en tredje sesong, sammen med Heroes som nå er i fjerde sesong, begge til tross for dårlige seertall. Men NBC, som har begge seriene, liker disse og er klar over at begge har en flott fanbase som vil fortsette å se på. Til tross for dette, får begge seriene bare 13 episoder og halvparten av det originale budsjettet. I bunken med kansellerte serier havnet min favoritt spion-serie My Own Worst Enemy. BUHU!



NBC har av nye serier Day One. Og det er den eneste som høres sånn noenlunde interessant ut. Den handler om en gruppe mennesker som prøver å bygge opp samfunnet igjen etter en ødeleggende meteorstorm.

På mandag fikk vi vite at Fox gir Dollhouse, Joss Whedons nye serie om programmerbare mennesker, en ny sjanse, til tross for dårlige seertall. Jeg er kjempefornøyd, ettersom denne serien virkelig var en av de gode nye seriene! Videre gir Fox Fringe en ny sesong, noe annet hadde vært veldig rart, House, Lie to Me, Bones og The Simpsons vender også tilbake en etter en. Terminator-serien derimot, er Terminert etter 2 sesonger.



FOX har faktisk en del kule serier som kommer, i motsetning til NBC. Human Target er en TV-serie basert på en tegneserie, og selv om vi ikke har forstått helt hva den handler om, så har vi håp! Av det vi skjønte så blir det en kul actionserie! Av andre spennende serier har vi Glee, en musikal komedie fra skaperne bak Nip/Tuck. Det er lenge siden vi så noe vellykket på musikalfronten, men denne har vi håp for!

ABC har hatt en spennende sesong nå, med ikke så veldig mye nytt. Derimot har de fokusert på å fullføre de gamle seriene deres, slik som LOST. Noe nytt har derimot kommet, f.eks. krimserien om en forfatter med Nathan Fillion i hovedrollen. Serien heter Castle, og var en av nyårets store overraskelser. Et fantastisk morsomt og spennende program, som alltid var enten bra eller morsomt. Og den får en ny sesong! Den gamle serien Scrubs har også fått ny sesong, sesong 9. Samtidig kommer LOST tilbake for sin sjette og siste sesongen. De to favorittene fra ABC, Pushing Daisies og Life on Mars ble derimot kansellert. BUHUU!



Av nye TV-serier har ABC en serie som heter V, og handler om en alien-invasjon. Det er en remake av den gamle miniserien fra 1983. Flash Forward heter den andre nye serien deres, som handler om at en del av jordens befolkning besvimer og får et glimt av fremtiden, et såkalt "Flash Forward". Høres veldig interessant ut!



HBO, bedre kjent som kanalen der ingenting kan gå galt, har et par overraskelser på lur. For det første har True Blood, den ordinære og realistiske vampyrserien fått en ny sesong, som blir sendt til sommeren. Da er det også premiere på den nye serien deres, Hung, som handler om en lærer som bytter karriere; Han blir til en mannlig callgirl. Og siden serien er en komedie, vedder vi på at HBO klarer å få dette til!

SyFy har lansert en ny serie kalt The Phantom, basert på tegneseriene om Fantomet. De skal også lage Riverworld, som jeg har nevnt tidligere her på bloggen. Nicklodeon har bestilt serier av både Monsters vs. Aliens, som vi tror kan bli dritkult, i hvert fall hvis den samme humoren fra filmen er gjeldende, og Kung Fu Panda, som ikke blir så kult, siden filmen egentlig ikke var noe bra.

Det var alt om TV til nå. Neste uke vil vi komme med mer TV, hvis det er noe interessant å skrive om da!

Film:

I filmverden har Dan Aykroyd fortalt at planene for Ghostbusters 3 er i gang for fullt! Alle de gamle, Sigourny Weaver, Bill Murray, Harold Ramis, Ernie Hudson og selvfølgelig Dan Aykroyd selv er nå med. Plotet i filmen vil handle om en ny generasjon Ghostbusters, som mottar hjelp fra de gamle. Kan bli moro, og Ghostbusters er alltid bra!

I dag kom det en ny trailer til animasjonsfilmen "9", som foregår i en apokalyptisk verden. Endelig begynner det faktisk å se ut som om historien er gjeldene, noe vi har sett ganske lite av hittil. Uansett, her er den, og den ser mildt sagt FET ut!



Ellers begynner en ny gulltid for tegneserie-til-film, med suksessen til The Dark Knight, Spider-Man, Iron Man og Watchmen. Nå begynner vi endelig å se tegneserier uten de klassiske superheltene bli til film. Et eksempel på dette er Wanted, til tross for at den originale historien har blitt kraftig endret. Uansett, her er The Surrogates, basert på tegneserien med samme navn. Det er sci-fi action for alle penga, komplett med Bruce Willis i hovedrollen!



Og til fremtiden går vi videre! Gamer, enda en film fra fremtiden med litt samme premissene som The Surrogates, men ikke helt. En ting er sikkert; Begge filmene kommer til å kicke heftig rumpe!



Så skal vi til 1800-tallets England og en litt modernisert versjon av Sherlock Holmes med Robert Downey Jr. som Sherlock, Jude Law som Watson og Guy Ritchie (mannen bak Snatch, Lock stock and two smoking barrels) bak rattet. Traileren ser SINNSYKT fet ut, og vi håper at filmen blir det også.



På plakatfronten har vi Humpty Dumpty. Og ja, nå forventer du helt sikkert noe søtt og barnevennlig. Men neida! Dette er en sci-fi skrekkfilm om to "rednecks" som voldtar moren til tittelfiguren, et halvt menneske, halvt romvesen monster. Dette monsteret vil ha hevn; og det kan han bare få ved å drepe alle som kommer i hans vei. Makan til dumt og uoriginalt plot skal du lete lenge etter. Uansett, her er plakaten.



Såå... Hva tror dere? Av andre spennende nyheter har vi tegneserien The Losers som snart blir film, Fables som forhåpentligvis blir en TV-serie, og en del andre prosjekter som kanskje kan poppe innom til neste gang.

Til da, hold dere informert og friske! Det er en stor verden der ute, så ikke gå dere bort nå!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________