Ukas...

den 6. mai 2009

Ja, da var det tid for ukas enda en gang!

Ukas TV-serie:

LOST. Ettersom serien nå beveger seg nærmere en episk sesongslutt i sesong 5 blir dette bare bedre og bedre. Onsdagene er høydepunktet i uken!

Ukas film (KINO):

Star Trek, som skal sees på Fredag. GLEDER MEG!

Ukas film(DVD):



Clerks. Fantastisk morsom film, laget for ikkeno' penger.

Ukas Bok:


The Girl who Loved Tom Gordon av Stephen King. 300 sider om en jente som blir borte i skogen. Den er virkelig spennende, og en psykologisk god roman.

Ukas Tegneserie:


Firefly-tegneseriene Those Left Behind og Better Days. Fantastiske historier som minner om den kansellerte serien. *Snufs*

Ukas Nyheter:

Vi har endelig fått en skikkelig trailer på sommerfilmen G.I Joe: Rise of Cobra fra mannen bak The Mummy-filmene! Looks cool...!



Tom McCarthy skal regissere Game of Thrones, en pilot på en ny fantasy-serie for HBO. Kan bli veldig bra, og det blir den sannsynligvis også!

Ellers har det kommet en bunke bilder fra nye Sherlock Holmes-filmen med Robert Downey Jr. som Sherlock og Guy Ritchie bak rattet. Ta en kikk!


Ukas Ubrukelige:

S. Darko. Makan til drittfilm skal man lete lenge etter!

Ukas verdt-å-sjekke-ut:

Den nye Star Trek-filmen gjør slik at man mimrer om de beste Sci-Fi-seriene og filmene. Noe er verdt å sjekke ut enda en gang etter noen år, slik som Firefly, Serenity og Dollhouse! Joss Whedon, med andre ord!

Ukas Band:

Ultravox. Fantastisk band med fantastiske sanger!



Ukas Forfatter:

Darren Shan. Mannen som ruler når det gjelder skrekk og demonbøker for barn har skrevet tolv bøker om vampyrer, vampaner og andre typer uhyggelige skikkelser. ALle bøkene kommer sammen i en genial episk slutt, som bergtar alle leserne! Han er nå dypt inne i en ny serie og nytt univers om demoner, og det er fortsatt like fantastisk!

Ukas glede-seg-til:

Jo Nesbø's nye bok om Harry Hole; Leoparden. Høres skikkelig spennende ut, og Harry Hole er alltid bra!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________