Colin McRae: Dirt 2

den 7. juli 2009

Codemasters eminente spill; Colin McRae: Dirt ble utgitt i 2007. Det kunne by på en flott rallyopplevelse med mange flotte detaljer. Dessverre døde Colin McRae et par måneder senere i en helikopterulykke. Han har dermed ikke vært med å utviklet dette spillet, men det ser allikevel lovende ut.


Som kjent fra skateboard og snowboardspill skal Dirt 2 ta med spillerne med på en "World Tour" rundt i verden for å konkurrere. Dette går over 9 land med 100 konkurranser. Et forbedret onlinesystem skal også være på vei med et par nye funksjoner.
Se video av spillet i HD-kvalitet! (Spillet vil nok også denne gangen være i HD, slik som det forrige)

I forhold til forrige spill, vil Dirt 2 være dobbelt så detaljerikt. Dirt 2 vil nemlig bruke tredje generasjon av spillmotoren EGO, som også ble brukt på det originale Dirt, men denne er i en ny og forbedret versjon. I hovedsak vil dette være forbedret i tillegg til single-player karriere og multiplayer, skal vi tro Shacknews.

25. september 2009 kommer spillet til PC, PS3, PSP, DS, Xbox 360 og Wii. Alle konsollene vil så klart ikke ha det samme innholdet i spillet, det vil være forskjell på grafikk og kanskje ikke være onlinedel på alle. I denne artikkelen har vi skrevet om PC-versjonen av spillet og bildene og videon er også av PC-versjonen.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________