Wii Sports Resort...

den 28. juli 2009

IGN.com hadde laget en fin video om Wii Sports Resort og Wii Motion Plus. Den kunne være en fin demonstrasjon for dere som ikke har kjøpt spillet, men som kanskje hadde litt lyst på det. Den videon har vi derfor fått lagt til her.


Men aller først litt om Wii Sports Resort. Dette er altså en oppfølger til Wii Sports, som fulgte med som et lite spill til Nintendo Wii'en. Det viste seg at dette spillet var et fint og greit spill som de fleste likte, faktisk i alle aldre. Wii Sports Resort er derfor et fint gjennomført spill, som er satset mer på en Wii Sports, og det inkluderer 12 ulike sporter. Blant annet finner du øvelsene bordtennis, frisbee-kasting og akrobatflyvning på Wuhu Island. For å få mest realisme ut av disse øvelsene bruker du den nye teknologien i Wii Motion Plus.

Wii Motion Plus er en liten boks du kobler til under Wii Remoten, og hver bevegelse du gjør med håndleddet blir gjengitt i 1:1 forhold på skjermen. Perfekt for bordtennis og golf!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________