Nyttårstale!

den 31. des. 2009

Undertegnede er i skrivehumør, og vi i redaksjonen oppsummer Galaksens år!


«Nyttårstale» Galaxy of Geeks

Nok et år er omme for Galaxy of Geeks, og det er helt utrolig å tenke på at vi nå har vært på nett i over 1 år.

Det har vært et spennende år, hvor vi må si at vi har tatt et langt steg videre med bloggen. Sånn skriftlig sett har det siste halvåret ikke akkurat gått så veldig bra, men mange av våre planer rundt bloggen har blitt gjennomført eller er på god vei. Mye av dette er ikke nødvendigvis så lett å se for en leser, slik som at vi har lagt om en del av systemet vårt. Vi har også forbedret designet, og det som har med utseende å gjøre, men det har samtidig også hatt en funksjon. Slik som at man nå kan se når en post er skrevet, noe som sikkert kan være praktisk en eller annen gang for de fleste.

Mange av disse endringene åpner for at vi enklere kan fokusere på artikler og anmeldelser. Da særlig spillanmeldelser vil vi satse på å skrive flere av det neste året, samtidig vil vi opprettholde skriving av filmanmeldelser. Filmanmeldelseredaksjonen har også blitt styrket det siste halvåret, etter Jamies ankomst. Slik håper vi på at vi fortsatt får nye fine kvalitetsanmeldelser innenfor film, men også etterhvert spill. Mye av dette vil nok bli tydeligere når vi nærmer oss sommeren, tror jeg, for å være helt ærlig.

Flere av våre planer for 2010 vil vi foreløpig holde for oss selv. Det vi på mange måter har opplevd i løpet av 2009, er at vi ikke lenger bare er en blogg, men en side, som vi håper å få veldig tydelig fram i 2010 (Men de planene holder vi for oss selv;). Etterhvert har vi også kommet til syne på andre "plattformer" også. Vi har fått vår egen Twitterkonto, i tillegg til en Facebookside som kanskje ikke har vært så oppdatert som den burde.

Om ikke antall kommentarer har vært det helt store, merker vi stor framgang i antall lesere, særlig det siste halvåret på tross av lite innlegg. Vi forventer ikke noe mindre med lesere neste år, hvro vi håper på større fremgang enn noensinne i Galaxy of Geeks historie. Noen av våre hemmelige planer neste år vil også ta sikte på dette. Selv om det faktisk har vært økning i antall kommentarer under innleggene, hadde det vært hyggelig med flere. Kanskje noen ville ønske sine medlesere et godt nyttår i dag?

Vi avslutter nå et godt år i Galaxy of Geeks relativt korte historie, og nå som vi virkelig begynner å få det mer grunnleggende på plass, er jeg sikker på at 2010 vil bli enda bedre!

Vi ønsker alle våre lesere, uansett om du befinner deg i Stavanger, Oslo, Bergen eller et annet sted i Verden, et riktig Godt Nytt År!

Hilsen Vision_Tech på vegne av redaksjonen.

Mens du er på siden vår, sjekk også ut de andre Nyttårspostene våre;

Tre ting vi gleder oss til i 2010

Det beste i 2009

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________