2010

den 3. jan. 2010

Et nytt tiår, et tiår fullt av muligheter!

Kommentar/Artikkel:
Måtte bare lage den første posten på bloggen i et nytt år, og ikke minst et nytt tiår.

Mange har nok tenkt sitt om hva som vil skje i spillindustrien i løpet av det neste tiåret. Kanskje vil all form for CD-rom bli fullstendig erstattet med digitale nedlastningeer, ikke ulikt det som PSP Go og Ipod Touch/Iphone bruker. Vil Microsofts Project Natal gjøre all form for spilling med en kontroller erstattet?
Det engelske spillmagasinet Gamestop hadde sitater fra analytikeren Micheal Pachter 210 siders lange rapport om hva han trodde, og her har vi selvfølgelig oversatt hans spådommer til norsk.

I rapporten spår han en økning i salg av spill. Halvparten av disse spillene vil være digitale nedlastninger, noe som vil tyde på at konsollene vil ha en enorm økning i lagringskapasitet, vi vil snakke om Terabyte!

Av andre spennende spådommer skrevet i rapporten var blant annet at han forventet Activison Blizzard og lansere et "World of Starcraft" MMORPG tidlig i 2011.
I slutten av dette året skal ifølge Pachters spådommer Nintendo slippe en ny versjon av deres konsoll Wii. Denne skal være med HD-klar grafikk som hovedforbedringen. Noe navn spådde han imitlertid ikke, men han kalte ihvertfall den nye konsollen for Wii Plus.

Med andre ord har Pachter stor tro at utviklingen vil være minst like stor det neste tiåret. Takk til Gamestop for informasjon, her kan dere også lese mer om hans spekulasjoner.

Det blir jo spennende å se om noen av Patchers spenstige spådommer virkelige slår til. Jeg syntes selv at mannen har mange morsomme teorier, men hva tror dere, vil teoriene hans slå rett? Hva vil egentlig skje på spillfronten de neste ti årene tror dere?

BTW: Toppsjef Cevat Yerli har spådd Playstation 4 og Xbox 720 i enten 2011 eller 2012. Kanskje er ikke en ny Wii så veldig urealistisk, her er ihvertfall en illustrasjon til det som kanskje skal bli Nintendo "Us":

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________