Ukas...

den 4. mars 2009

Her er Ukas for Vinterferien og fremover.. Har drevet med mye rart siden sist, men skal prøve å få ut Ukas... hver uke fra nå av.

Ukas TV-serie 1:


Har ikke sett så mange filmer denne uken, så denne gangen blir det to TV-serier. Og nå er det Wipeout som gjelder. TVNorge 21:30 på Mandager. Se de mest sinnsyke folka kjempe om 50,000kr i en sinnsyk hinderløype. Like morsomt hver gang!



Ukas Film(Kino):

Slumdog Millionaire. Vant nylig en hel haug med Oscar, og er en virkelig flott film på alle måter om et liv i India. Genialt!

Ukas Tegneserie:



Watchmen. Makan til genial historie, tegninger og gjennomført tegneserie på alle måter skal du lete lenge etter. Denne setter virkelig spor i deg, og er svært politisk, filosofisk og realistisk om superhelter av tegneseriekongen Alan Moore...!

Ukas TV-serie:

Dexter på Showtime. En genial serie om seriemordere i Miami, med vår egen "ærlige" seriemorder Dexter som guide. Miami, seriemordere, undergrunnen og moral er hovedtemaene i Dexter. Og det er genialt. Micheal C. Hall spiller hovedrollen utrolig bra og realistisk.

Ukas Bok(serie):


The Looking Glass Wars, en historie av Frank Beddor som påstår å være den virkelige historien bak Lewis Carrols klassiske eventyrbøker "Alice in Wonderland" og "Through the Looking Glass and what she found there". Veldig spennende og god fantasy.

Ukas Spill:

Auch da... Tror dette blir ukas vanskeligste, men er redd for at det blir Rock Band 2 igjen, i og med at Currently Unnamed, et band som spilte Rock Band på UKM gikk videre! Dødskult var det...!


Ukas Nyhet:



At Currently Unnamed, med meg på bass og vokal, gikk videre til fylkesfinalen i UKM! WOHOO!

Ukas Drikke:

Jaa, denne var vanskelig. Men jeg må nok gå for Coca-Cola. Coke. Må være den beste brusen noensinne...!

...og det var alt for denne gang! Ser dere igjen neste uke! På søndag kommer det en anmeldelse av Watchmen, den nyeste superhelt filmen som ingen har lagt merke til... Den vil blåse fillene ut av The Dark Knight...!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________