Max Payne 3 er annonsert!

den 23. mars 2009


I dag ble Max Payne 3 annonsert. Max Payne-serien er en action/krimserie om politimannen som går litt sine egne veier. Det er gitt ut en film basert på det første spillet, med Mark Wahlberg som Max Payne.

– Vi starter et nytt kapittel av Max' liv med dette spillet. Dette er Max som vi aldri har sett ham før, noen år eldre, og mer trett og kynisk enn noensinne. Vi får se hvordan livet hans går nedover etter hendelsene i Max Payne 2, og oppleve hans siste sjanse for frelse.

Spillet utvikles av Rockstar Games, og ikke av de originale Remedy, som for tiden er opptatt med Alan Wake. Jeg, som er rundt halvveis i det første spillet, gleder meg stort, og tror virkelig at Rockstar vet hvor de skal gå med dette spillet! Jeg ser virkelig frem til spill nummer 3, og dermed flere one-man-army-sekvenser, slow-motion og skumle drømmer med en hardkokt krimhistorie i bånn!

PS.
Både jeg eller vision_tech har fortiden problemer med å komme inn på Blogger. Flere poster vil komme når Blogger får ordnet problemet!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________