The Appost 5 - Juli

den 19. juli 2010

Vi er midt i sommermåneden juli, og som seg hør og bør har vi samlet fire nyttige (og unyttige) applikasjoner du kan more deg med i ferien på din iPhone/iPod Touch (og kanskje også iPad)!



SPILL;
Vision_Tech Chop Chop Tennis, 6 kr, Utvikler; Gamerizon.  Det beste tennisspillet på iPhone/iPod Touch etter min mening. Poenget er ikke at spillet skal foregå og skal være mest realistisk som mulig, men istede satser spillet på at spilleren skal ha det morsomt. Og morsomt blir det fordi det ganske enkelt er et flott gameplay kombinert med vanskelighetsgrad for alle type spillere. Via Bluetooth kan man også spille mot andre som befinner seg i samme rom som deg. Tegneseriefigurene, flere modes og fem ulike baner gir spillet den variasjonen som trengs, og sammen med gameplayet utgjør det et spill som skiller seg fra alle andre tennisspill!

App'en finner du HER.


WatchingPreacher
Robot Unicorn Attack, 17kr, Utvikler; Turner Broadcasting Inc.
Robot Unicorn Attack er en iPod-versjon av spillet som du tidligere har funnet på adult_swim (http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html) sine nettsider. Spillet er relativt enkelt; du hopper fra platform til plattform mens du fanger feer og dasher gjennom stjerner, alt til tonene fra Erasure's låt "Always". Spillet høres kanskje litt vel spesielt, kanskje til og med femi ut, men alt dette sammen skaper det en stemning som er helt utrolig. Dette er et av de beste spillene på App Store, men det må spilles med lyd, ellers mister det en del av magien.

Denne magien kan du anskaffe HER.


NYTTIGE APPS;
Vision_Tech
Instapaper Free, Gratis, Utvikler; Marco Arment.
Dette er en app. som lar deg lagre internettsider til lesing senere, når du er offline og ikke koblet til internett. Tenk deg at du kommer over en stor bloggpost eller lignende som du lyst til å lese. Problemet er at du ikke har tid, fordi du skal rekke et fly! Da lagrer du enkelt sidene i app'en, slik at du kan lese offline på flyet. MERK: Du må opprette en Instapaper-konto for å bruke app'en.

Du kan finne ut mer ved å laste ned applikasjonen HER.


WatchingPreacher
Marvel Comics, Gratis, Utvikler; Marvel Entertainment; DC Comics, Gratis, Utvikler; DC Comics
Denne gangen har jeg valgt to nyttige applikasjoner, rett og slett fordi begge går ut på det samme. Appene fra Marvel og DC Comics lar deg laste ned eller kjøpe (noen tegneserier er gratis, andre koster penger) div. tegneserier fra deres eget selskap. Her er det både gamle klassikere og splitter nye serier til en forholdsvis billig penge. Anbefales stort!

Last ned denne app'en HER.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________