Bytt skjermsparer, nå!

den 6. juli 2010

De samme gamle skjermsparerne blir fort litt kjedelige, selv om du ikke sitter nødvendigvis foran PC’en når den slår inn. Her er et par forslag for den interesserte, og til hvordan du kan få det akkurat slik du vil!


Det finnes mye rare skjermsparere som er totalt unyttige, og det kan kanskje de under også være. Det mest effektive vil alltids være en svart skjerm, men så er det jo noen skjermsparere som har sin egen sjarm, og er som godteri for lattermilde mennesker. DeskMan Screensaver er nettopp en sånn, som også kan bringe gamle minner tilbake igjen, i det den spiser opp skrivebordet ditt! Når DeskMan (Pacman) har spist opp hele, gjenoppstår skrivebordet ditt igjen for å bli spist opp på nytt, og slik går det, minutt etter minutt…

Last ned her til Windows(download.com).
Vi vet ikke om skjermspareren vil fungere med Mac.



Ovenfor har vi nok et eksempel på en unyttig skjermsparer, men hva med en mer nyttig en, som gir litt kunskap, informasjon. En Wikipedia Screen Saver er løsningen! I løpet av jevne intervaller viser den tilfeldige artikler fra Wikipedia. Kunnskap er næring for sjelen!

Last ned her til Windows(download.com).
Vi vet ikke om skjermspareren vil fungere med Mac.




Skulle ikke noen av disse passe har vi her en siste løsning: Gjør det selv! Den siste løsningen her koster litt penger, men er gratis å prøve. 3D Custom Screensaver lar deg lage din helt unike 3D skjermsparer med både videoer, bilder og MP3-musikk. Bildene dine kan animeres med 20 ulike 3D-effekter, og du kan velge at musikken din skal akkompagneres av ”levende” grafikk. Blir du ikke fornøyd med dette, ja, da trenger du helt enkelt ingen skjermsparer!

Last ned her til Windows(download.com).
Vi vet ikke om skjermspareren vil fungere med Mac.



0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________