Darkspore.

den 29. juli 2010

Vi har gravd litt i dybden (bunnen ble nådd relativt kjapt) til Maxis' nye spill Darkspore; oppfølgeren til Spore.


Første gang vi fikk kjennskap til denne verdenen var i 2008. Med Will Wright bak roret var det lov å ha store forventninger, men for mange ble det nok en skuffelse og langt ifra like bra som Will Wrights The Sims-spill. Basert på dette skapningsskapende(!) spillet, er et nytt spill i utvikling hos det Electronic Arts-eide studioet Maxis.

Spillet heter Darkspore og er et såkalt actionrollespill. I et science fiction-miljø skal du kjempe på ulike "alien worlds" og beskytte galaksen mot de muterte Darkspore-styrkene. Historien og spillet blir utviklet av noen av bransjens mest talentfulle utviklere. For å bekjempe disse Darkspore-styrkene har du Heroes som du kan oppgradere med rustninger, så kombinerer du en tropp; et arsenal med levende våpen! Etterhvert som nivåene blir vanskeligere, blir det mer og mer viktig at du setter sammen en tropp med de riktige egenskapene som trengs.

De levende våpene; Herosene, kan du sette sammen akkurat slik du vil med det prisbelønnte Spore Creature Editor. Slik blir skapningene dine helt unike!

“Darkspore er delvis inspirert av teknologien bak den prisbelønte skapningsskaperen i Spore, men også av teamets egen lidenskap for spill og tidligere erfaring. Teamet har kombinert disse inspirasjonskildene for å lage et helt unikt actionrollespill,” ifølge Lucy Bradshaw, sjef i Maxis Studio.

Spillet er nettbasert og i campaignen, "historiedelen", kan man samarbeide med andre spillere mot fiendene og bossene, med mindre du vil gjøre det alene og gå solo.
Med onlinefunksjonen kan du også spille PvP på PvP-arenaene mot andre spillere, og se hvordan dine Heroes står imot andres.

Den første, lille traileren:


Spillet er foreløpig annonsert bare til PC og Mac, og kommer til USA i februar 2011. Norsk dato er ikke annonsert, bare at det kommer en gang i 2011.
(EA)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________