The Appost 5 - August

den 11. aug. 2010

Denne måneden har vi en liten vri! Istede for at vi begge velger to applikasjoner har vi isteden "slått oss sammen" og sammen valgt ut to applikasjoner. Eksklusivt for din iPod Touch/iPhone!


Vision_Tech og WatchingPreacher:

SPILL: 
Drop7, 17 kr, Utvikler; Area/Code Entertainment, LLC.
En merkelig blanding av Tetris og Sudoku - Drop7 fanger hjernecellene dine, bruker dem for alt de er verdt og slipper deg ikke løs før iPhonen er tom for strøm! Må prøves, og for å gjøre det kan du kjøpe app'en HER.



NYTTIG APP:
WolframAlpha, 11 kr, Utvikler; Wolfram Alpha LLC.
Dette er på et vis en kombinasjon av en vanlig søkemotor og Wikipedia; du får vite absolutt alt du lurer på! La si at du vil vite mer om den norske kommunen Lørenskog, hvor mye C-vitamin det er i en kopp med iskrem, eller hva som er Europas fjerde største land. Dette er noe vi nesten alle har bruk for, enten som privatperson, journalist, sportsreporter, lærer, student, analytiker, eller hva for noe annet du skulle være. Og med det svært avanserte tastaturet ved første øyenkast kan du finne ut (nesten) hva som helst, ja, selv temperaturen i Los Angeles! Denne kan lastes ned HER, og anbefales sterkt!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________