EA kunngjør det ultimate, kreative spillet Create!

den 4. aug. 2010



Nytt spill fra EA kommer i november "der kreativiteten står i sentrum" og "ingen løsninger er feil"!


Ikke før nå har Electronic Arts kunngjort at spillet Create, som kommer i november, er under utvikling. I pressemeldingen heter det at "spillet låser opp en ny verden der kreativiteten står i sentrum". Og i introduksjonvideoen er det nok av kreativitet:



Ansvaret for spillet har EAs Bright Light Studio fått, og EA Play som kunngjorde spillet melder også at spillet fort kan bli årets julegave! En julegave som kan både passe til tenåringer, barn og generelt hele familien. Spillet utnytter menneskets fantastiske fantasi og du får en form for belønning for å være kreativ. Både Xbox 360, PC og Mac blir kompatible med spillet. I tillegg kommer spillet til Nintendo Wii og PlayStation 3, med støtte for bruk av PlayStation Move!

Sjef for EA Bright Light Studios, Harvey Elliott, hadde følgende å si for å promotere spillet: "Create bruker familiens kreativitet til å utvikle nye måter får å ha det utfordrende og gøy når man spiller sammen... Vi ville utvikle et spill der familien kan utforske, dekorere, og løse utfordringer hvor ingen løsninger er feil og det eneste som kan begrense deg, som setter grenser, er din egen fantasi."

Spillet bærer på prinsippet at "jo flere, jo bedre"; jo flere som løser utfordringer og tilpasser spillverdenen, jo flere belønninger kan oppnås. Du designer altså en scene, som du utformer med pensler og ulike bakgrunner etc., i tillegg til rekvisitter og animasjoner som skal gi scenen liv.

På Playstation 3, Xbox 360, PC og Mac kan man dele løsninger og det man lager rett på spillets nettside. Her kan man laste ned disse løsningene og lage sine egne vrier! Med Wii deler man sine kreasjoner over WiiConnect24.

Spillet vil være klart for lansering i november 2010.

Om du fortsatt er veldig interessert i spillet, så anbefaler vi en kikk på siden EA har laget til sitt nye spill Create!

(EA)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________