Litt informasjon og Ukas Gadget...

den 28. aug. 2010

Vil du vite hva som står i denne posten, får du trykke på "Les mer..."!


Først vil jeg starte med ukas gadget, som er "Grilliput"!
Dette er rett og slett en grillrist, i rustfritt stål, hvor du enkelt kan hive biffen over bålet, uten at du slipper å styre med pinner eller andre stressende ting.

Når bålet er godt i gang med å brenne opp de andres grillpinner bretter du denne ut til en 23 cm lang, og 26 cm bred grill. Og mens andre spikker pinnene sine reine, kan du enkelt ha en ren grillrist hver eneste tur, ved å bare vaske den rustfrie grillen i en oppvaskmaskin!

Kjøpes: http://www.venneslanetthandel.no/productdetails.php?product=172

Pris: 299 kr


SÅ er det over til litt blogg-informasjon! Som dere kanskje har fått med dere har vi ikke vært så aktive den siste måneden, ettersom vi for øyeblikket må prioritere andre ting fremfor bloggen. Mest sannsynlig vil denne høsten bli en litt stille blogghøst (september, oktober(?)), før vi forhåpentligvis kan komme sterkere tilbake igjen. Dette er bare noe jeg personlig tenker akkurat nå, så alt kan skje! Bare fortsett å følg med fremover; siden blir oppdatert hver uke!

Ellers håper vi at også dere, og ikke bare vi, har vært fornøyde med hvordan sommeren har gått på Galaxy of Geeks. Vi synes ihvertfall at sommerferien ble bra på Galaxy of Geeks. Så får alle fortsette å følge oss på både Twitter og Facebook (ja, vi skal oppdatere oftere - etterhvert).

Ha fortsatt en god helg!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________