Gamescom: Microsoft Flight

den 17. aug. 2010

Arvtakeren til Flight Simulator er annonsert. Trailer, navn og diverse info før Microsofts pressekonferanse er her!


Når for tiden foregår det en stor spillmesse i Tyskland, som heter Gamescom. Og hvis du trodde at alle årets nyheter ble avdekket på E3, tar du feil. Før dagens pressekonferanse har Microsoft allerede annonsert en ny spilltittel som fort kan bli et av temaene på Microsofts pressekonferanse.

Spilltittelen vi snakker om er Microsoft Flight, og som du sikkert har skjønt; vi skal ut å fly!
Dette er en flysimulator som skal komme til PC, ja, det høres kjent ut, for man kan vel kalle spillet mer eller mindre en arvtaker for Flight Simulator.

Vi skal bli invitert til å fly, føle lufta, i et spill som skal fange så godt som både entusiaster og nye fans av sjangeren.

"Over årene har våre PC-spill fanget hjertet til mange millioner spillere. Ved å gjenskape dette gjennom sosiale, delte opplevelser markerer vi starten på vår retur til PC-spilling på helt nye måter", sa Microsofts Phil Spencer, mens han også refererte til det nye Age of Empires Online.

Med denne uttalelsen er det derfor grunn til å tro at Microsoft Flight vil ha en sosial bit!

Her er spillets første trailer!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________