AVATAR DAY / 21. August

den 22. aug. 2009

21. August 2009 er en dag som vi bli kjent som AVATAR DAY. Men på denne dagen blir ikke bare de første scenene av James Camerons fotorealistiske CGI-milliardprosjekt AVATAR vist; Det er også premiere på Inglorious Basterds, Quentin Tarantinos nye film. Og Galaxy of Geeks har skaffet billetter til begge!

Hvis du ikke fikk billeter: Ikke skyld på oss! Vi lot det bli igjen en del til dere andre også!

Men nå er det tid for å oppsummere denne fantastiske dagen... Noe som er nesten umulig. Så først; her er trailerene for AVATAR og Inglorious Basterds.

Inglorious Basterds Teaser


AVATAR Teaser



Og så til de to opplevelsene...

AVATAR DAY

Avatar Day var en vidunderlig opplevelse. Det var fantastisk CGI, og Pandora's verden ser ikke ut som noe annet jeg noensinne har sett. Det er rett og slett en fantastisk verden hvor alt lever. Selv om nesten hele verden er dataanimert, føles det rett og slett ikke sånn ut; det føles ut som om det er ekte. Skapningene, monstrene, flyveøglene, helikoptrene, alt ser ekte ut. Det ser ikke lenger ut som CGI - det ser virkelig ut.

De 16 minuttene med div. scener fra filmen var en utdypelse av det vi fikk se i treaseren. Vi fikk se hele scenen hvor mannen med 3 arr snakker om farene på planeten Pandora, og vi fikk se Jake's første oppkobling til Avataren. Vi fikk se hans første møte med planeten og diverse skapninger, Na'vi (den humanoide blå rasen) inkludert. Vi fikk se alt teaseren inkluderte, bare mer nøye. Det var en fantastisk opplevelse, og jeg kan nesten ikke vente til Desember, hvor vi får se hele filmen.

Inglorious Basterds

Inglorious Basterds hadde alt en Tarantino-film skal ha; et fantastisk soundtrack, kule dialoger, fete karakterer og kick-ass actionscener. Det var en fryd og se på, og selv om det kunne bli steder hvor det ikke skjedde så mye, så var det sinnsykt underholdene. En fullstendig anmeldelse av Inglorious Basterds ankommer bloggen om ikke så lang tid.

- Watching Preacher

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________