Ukas...

den 10. aug. 2009

Her er en ny versjon av Ukas...!

Ukas TV-serie:
Burn Notice.

En spionserie av de sjeldne. En virkelig perle, blant så mange dårlige!

Ukas Bok:
Menneskehavn av John Ajvide Linqvist.

En fantastisk bok om å miste en person, hva du går gjennom og hvordan mørke makter holder verden sammen.

Ukas Film(DVD):
Evil Dead I-II

En fantastisk film-trilogi, som går fra b-filmskrekk til splatterskrekk og så helt til komedie! Filmene heter Evil Dead, Evil Dead II: Dead by Dawn og Army of Darkness. KONGE!

Ukas Film(Kino):
Drag me to Hell

Sam Raimis tilbakevendelse til de onde rekker. Endelig en bra moderne skrekkfilm fra den gamle mesteren!

Ukas Artist/Band:
Jason Webley

Har laget et fantastisk album som heter "The Cost of Living." Kan bli et av årets beste! Hør på Spotify HER!

Ukas Forfatter:
Mark Millar.
http://www.comicsbulletin.com/news/images/0806/KickAss_03_SecondPrinting.jpg
Tidenes tøffeste tegneserieskriver som har gjort så forferdelig mye fett stoff! Superman: Red Son og Kick-Ass, noen av tidenes kuleste Superhelt-serier! Wanted, tidenes kuleste actiontegneserie, og denne er ekstremt bra i forhold til filmen! Filmen: Leiemordere. Tegneserie: En gruppe superskurker som har tatt over verden. Hva er tøffest? Mark Millar. Definitivt. Sjekk også ut den nye, ultra-voldelige Kick-Ass som snart blir film. Gleder meg sykt!

Ukas Tegneserie:

Ukas Ubrukelige:
S. Darko oppfølger...

De snakker om en tredje film i serien om Donnie Darko, tidenes største film. Alle, med unntak av få elsker den høyt. Det er en kultfilm. Så kom to'ern. En dritt film. Nå snakker de om en treer? Spar meg...

Ukas Glede-seg-til:
Machete og Kick-Ass filmen, samt The Boondock Saints II: All Saint's Day

Ok, Machete kommer ikke på lenge, men den har begynt å filme! Eller begynner veldig snart. Bare Sin City 2 kommer også nå, så er alt KONGE! Kick-Ass filmen derimot, er ferdig med å filme og befinner seg i Post-Production. Gleder meg ekstremt! Boondock Saints II har vi blitt lovet leeeenge, og nå er den completed! Jeg skal på premiere!

Ukas verdt-å-sjekke:
Watchmen

Jeg skal snart slutte å mase om dette, men har dere ikke lest Watchmen-tegneserien enda, så løp og kjøp! Fantastisk, en av tidenes beste historier! Jeg er på tredje gjennomlesing nå, man blir bare ikke lei! Nå har også filmen kommet ut på DVD, og den anbefales veldig!

Ukas Video:

Franskmenn som kler seg ut som Pac-Man og Spøkelser, og går amok på diverse steder. Nok sagt. Videoen er fantastisk morsom, og definitivt verdt å se!


Og det var ukas for denne gang. Vi er nå i full gang igjen med innlegg, og har masse som kommer, så fortsett å følge med!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________