Led ditt fotballag i oktober...

den 12. aug. 2009

Football Manager 2010
I skrivende stund leder Norge 2-0 over Skottland. Herlig. I oktober kan du også gjøre det...



SI Games har nemlig nå avslørt at de 30.oktober vil gi ut en ny utgave av det populære Football Manager. Til både PC og PSP. 2009-utgaven solgte til over 1 million kopier verden over. Denne suksessen skal nå følges opp, og det skal ifølge SI Games "ryddes opp". Det vil si at feil som har vært gjengangere i serien skal bort, og vi skal få "tidenes beste Football Manager".

-Vi er sikre på at med det vi har gjort vil vi levere tidenes beste Football Manager i oktober, sier SI Games sjef Miles Jacobson.
SI Games har nemlig samarbeidet med velkjente taktikere fra Football Manager communityer, og introduserer noe de kaller Tactics Creator. Det skal dermed bli enklere for manageren å gi instrukser til spillerene, slik at de kan følge din taktikk. Etter kampene er også kamprapporter forbedret slik at du kan få bedre innsikt i hva som gikk bra, eller eventuelt gikk feil.
Vi vil prøve å følge spillets utvikling videre, og oppdatere dere med ferske nyheter!

(Kilde: Gamer.no, footballmanager.com)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________