Tirsdag = GOG-Nyheter

den 18. aug. 2009

Da er vi klare med nye utfordringer her i Galaksen. Vi har igjen laget en røff plan over uka, men denne gangen tenker vi å følge den opp! Her er hva du kan forvente av en normal uke på Galaxy of Geeks.


Mandag - Sniktitt. Her anmelder/forteller vi om de nyeste demoene og spillene du kan få tak i. Det blir trailere, nyheter, film, spill, tegneserier og bøker!

Tirsdag - GoG-Nyheter. Her får dere nyeste nytt, rett fra kjernen av GoG-universet!

Onsdag - Ukas Anbefalinger. Dette er en ny versjon av "Ukas..." I begynnelsen vil denne være litt sånn halvveis, men tro meg, den vil bli STERKT forbedret etterhvert. (HINT HINT: Video Reportasje?)

Torsdag - HUMOR! (Kudos til dem som finner på et bra navn på denne posten, og sender på mail :D) Her for du din daglige dose humor. Det blir Japansk Crazy-Humor, Ekte Pac-Man i en butikk, Mario Kart Real Life og andre crazy, morsomme og tullete videoer.

Fredag - Gadget. Her trår vision_tech til med enda en FANTASTISK ny Gadget hver uke! Det blir morsomt, spennende og noen ganger litt... Tja, merkelig er vel ordet.

Lørdag - ANMELDELSER! Ja, igjen lover vi dere en anmeldelse per uke. Men denne gangen er vi ganske sikre på at vi skal klare det. Hvis ikke har dere alltid...

SØNDAGEN - Listefeber (som dere kan glede dere til)

Videre nyheter
Vi har fått Project Wonderful til å virke, og de som vil ha reklame på siden vår, her er linken dere trenger! Project Wonderful

God sommer videre, og kos dere SKIKKELIG på både skole og jobb! :P

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________