The Appost 1

den 9. jan. 2010

Vi i redaksjonen har skaffet oss iPod Touch og første utgave av "The Appost" er her!

Hver måned vil vi kåre 4 apps; 2 spill og 2 andre apps. Det vil være en app i hver kategori som er gratis og en som koster penger. Her er månedens apps:

SPILL;

Vision_Tech

Paper Toss, Utvikler: Backflip Studios

Dette er en relativt enkel ide som utvikleren har kledd på litt klær, og vips, du har et bra spill! Enten du skal sitte å spille i lang tid, eller har dårlig tid, er dette et enkelt og greit spill du kan sitte med. Spillet går ut på at du skal kaste krøllete papirark i en søppeldunk. Kanskje hørtes ikke dette så veldig spennende ut, men tro meg, du kan faktisk bli litt småkhektet, og det beste av alt; det er GRATIS! Settingen er satt til et kontorlandskap, hvor omgivelsene vil påvirke kastingen din. Det vil si at du velger vanskelighetsgrad som påvirker hvor langt du sitter unna søppeldunken, i tillegg til at kontorvifta skaper vind som kan ødelegge det perfekte kastet. Anbefales! Du kan kjøpe dette spillet HER.

WatchingPreacher:

Labyrinth 2, 30kr, Utvikler; Illusion Labs.

Dette er en av de beste spillene du kan kjøpe til iPod Touch / iPhone'n din. Spillet er som de gamle trekassene hvor du skulle få en kule til et spesielt hull på andre siden av banen, uten å falle i noen av de andre "farlige" hullene. Det er ideen, men Illusion Labs har satt inn masse hindringer i tillegg til hull. Her har du kanoner, spretterter, magneter osv. Spillet spilles ved å "tilte" iPod Touch / iPhone'n din i den rekkefølgen du vil at ballen skal trille. Du kan kjøpe spillet HER.

NYTTIGE APPS

Vision_Tech

TV2 Sporten, Gratis, Utvikler; TV2 AS

Er du en sportsfreak? Dette er en gratis og oversiktelig applikasjon som anbefales, men du bør nok like sport. Her får du oversikt over alt som skjer i sportsverden gjennom et greit oppsett uten å måtte vente på at siden skal lastes inn via safari. Dette er forøvrig en av de mest populære applikasjonene blant Ipod-brukere i Norge. Du kan kjøpe applikasjonen HER.

WatcingPreacher:

FileMagnet, 30kr, Utvikler; Magnetism Studios

FileMagnet er nok en av de app'ene jeg har brukt mest på min iPod Touch. Jeg fant den da jeg lette etter en måte å lese PDF-dokumenter på iPod'en min. App'en er relativt billig, og den støtter PDF-filer, de fleste bildefiler, Word-dokumenter, Pages-dokumenter osv. Du bruker den ved å gå til denne siden og laste ned programmet FileMagnet på din PC eller Mac. Så kjøper du app'en på AppStore, og du er i gang! Koble iPod'en/iPhone'n din til det samme nettverket som datamaskinen din bruker, kjør programmet begge steder og overfør filene dine enkelt. Som sagt tar denne app'en alle mulige dokumenter, og den er kjempefin å lese med, både med og uten Tilt-Scrolling aktivert. Tilt Scrolling er noe helt nytt, og det fungerer rett og slett slik at når du har lest en side av dokumentet, kan du tilte iPod/iPhone'n din slik at teksten går nedover. Ekstremt fin app, som jeg ikke kan være foruten! Kjøp den HER.

Det var alt for denne gang! Neste utgave av "The Appost" kommer i Februar!

skrevet av Vision_Tech og WatchingPreacher.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________