World of Goo-anmeldelse (WiiWare)

den 8. jan. 2010

Nintendo har åpnet for demoer av WiiWare-titler, og vi har anmeldt WORLD OF GOO!

Den aller første demoen vi benyttet Wii Shop Channel til å laste ned var World of Goo. En demo av en WiiWare-tittel som går ut på at du skal bygge konstruksjoner mot ulike mål slik at et visst antall Gooballs skal komme seg igjennom. Syntes du dette lød litt uklart? Vel, det er nemlig ikke så lett å forklare dette spillet. Det er rett og slett et fantastisk spill som du løser ved bruk av kreativitet. Fullt av fantasi, med en egen visuell stil og bra grafikk er dette et spill vi anbefaler deg og ikke gå glipp av.
Vi velger å gi det 8/10, en karakter som fort kan bli høyere hvis vi hadde spilt igjennom hele spillet. Utvikleren 2D Boy har på alle måter lykkes med å lage et godt og vanskelig spill i hjernetrim-sjangeren, med god musikk som roer deg ned og holder deg i skinnet; akkurat slik vi liker det! Skulle det bli altfor vanskelig, har spillet støtte for flere spillere.

9/10




0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________