Ukas Gadget...

den 15. jan. 2010

Vi er tilbake med en gadget..

Det har gått en liten stund siden sist, men nå er altså denne på plass igjen. Vi starter et nytt år med en litt smart gadget.

Ukas gadget er Ideapad U1, en Pc ifra Lenovo. Som man kanskje kunne mistenke er ikke dette bare en vanlig PC, men heller en hybrid-PC, som Lenovo forøvrig selv kaller den. Konseptet går ut på at det er en bærebar PC, men du kan ta av skjermen ifra resten. Det er altså to PCer med egne prosessorer og operativsystem som kan settes sammen, og selvfølelig tas fra hverandre. De kan med andre ord "jobbe sammen" i en vanlig laptop, eller du kan ta med deg skjermen og bruke den som en multi-touch tablet-PC.

Det betyr at du kan drive å surfe på en nettside, for eksempel Galaxy of Geeks, for så å ta den med på skjermen, hvis du skal løsne skjermen, uten avbrytelser. Litt vanskelig å forklare dette, men skulle noen være interresert i å lese mer, så henvender vi dere til Lenovos hjemmeside.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________