Noen filmanbefelinger....

den 11. nov. 2008

Hei lesere! Jobber mye med bl.a. lekser og andre ting, ja også oppfølger til G.o.G. for de som er interessert. Derfor rekker jeg ikke legge ut en filmanmeldelse i dag, siden jeg ikke har hatt tid til å skrive noen. Her kommer derfor et par filmanbefalinger, og senere kommer det flere anmeldelser!

Death at a Funeral - Stor Oppstandelse
Dette er en britisk komedie om en begravelse. Aldri har noe så morsomt kommet ut fra Storbrittania, siden Monty Python's Storhetstid!

Sleuth
Også en britisk film, denne fra 1970-tallet, med Laurece Olivier og Micheal Caine i hovedrollene. Thriller på sitt beste, et ekte britisk mysterium!

Jay and silent Bob strike back
Dette er filmen for filmelskere! Parodier i fleng, en vanvittig road-trip fra Jersey til Hollywood, fra Kevin Smith mannen bak Dogma, Clerks og Chasing Amy! Genialt!

Også til sist ber jeg alle om å følge med på Kodenavn Hunter: Sesong 2 på NRK, som er en av norges beste Thrillerserier nå om dagen! Spennende!

For de som enda ikke har sett Heroes eller Lost, det er bare å begynne! Sesongene begynner å bli billige nå alikevel, og for to bra serier som er det ingenting mer å si! Kjøp i dag!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________