Oppsummering av spilluke 46

den 16. nov. 2008

Er du Xbox 360-fan og har Xbox selv, kan du se releaselista for spill som blir gitt ut før jul her.

Denne uka kom nyheten at en ny versjon av nettleseren til Wii er på vei. Den kan du lese mer om her.

Hvis du var en av dem som hadde en mikrofon fra før, og som du gledet deg til å bruke i Wii Speak-kanalen til Wii, så må du nok ut med penger selv om det. For du må nemlig ha mikrofon Nintendo har laget for å bruke den. I pakken som følger med så er det nemlig en kode for nedlastning av Wii Speak-kanalen. Du må altså ha Wii Speak for å få tilgang til kanalen.

Electronic Arts kan nå melde at Need for Speed: Undercover snart skal være klar for å innta butikkhyllene i Norge. Spillet kommer nemlig den 20.november og kommer til DS, PSP, PC, PS2, PS3, Wii og Xbox 360.

Microsoft har offentliggjort salgstallene til Gears of Wear 2. Spillet skal ha solgt til 2 millioner på dag 1.

Etter at Nintendo nå selger Wii Fit til stor suksess, har Deep Silver også planer om et nytt treningsspill til Wii. Spillet skal hete Jillian Michaels’ Fitness Ultimatum 2009 og skal støtte bruk av både de vanlige kontrollene og balansebrettet. Spillet kommer en gang i første kvartal neste år.

Men dette kommer ikke til å gå helt uten konkurranse, for EA har nemlig også kunngjort et nytt trimspill. EA Sports Active, som spillet kommer til å hete, vil ikke kreve at du har balansebrettet og vil istede bruke sitt eget tilbehør. 
Electronic Arts har planlagt at dette etter hvert vil bli en serie hvor hvert spill vil by på nye treningsformer. Spillet er ventet å bli gitt ut i USA våren 2009. 

Denne gangen ble det ikke noen spilltoppliste, men det kan hende at den kommer senere i uka denne gangen.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________