Diverse Nyheter

den 17. juni 2009

Heihei alle lesere! Da var det igjen onsdag, og vi gjør dere oppmerksom på at vi igjen henger litt etter med alle disse E3 nyhetene. De er mange, og vi gjør vårt beste for å samle dem på en smart måte. Regn med at vi poster dem i løpet av neste uke. Ellers kommer det snart opp en anmeldelse av skrekkfilmen Drag me to Hell, samt Evil Dead I-III. Death Note-serien skal også anmeldes så snart jeg får tid til å se på det igjen.



Men over til noen mer interessante nyheter; Colosseum 1, Verdens største THX-godkjente sal har nå fått den nye 3-D teknologien i boks. Dette er gigantiske nyheter, for det betyr at den nye filmen til James Cameron, AVATAR, som har over 240 millioner i budsjett, noe som tilsvarer 14 000 000 NOK, altså 14 Millioner. Filmen er den første som er filmet, produsert og alt mulig annet i 3-D. Det er en sci-fi film som visstnok skal være på 3 timer og 9 minutter, og Cameron har også laget et 3D spill, som vi lurer veldig på hvordan virker. Dette kommer vi tilbake til i Cameron TIME! Filmen kommer i November. Uansett, denne filmen blir endelig å nyte slik den skal nytes; i en gigantisk kinosal med komfort og fantastiske fotorealistiske spesialeffekter i full 3D. Gud som jeg gleder meg, og november er laangt unna!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________