E3 - Nintendo

den 23. juni 2009

Så var vi kommet til Nintendos pressekonferanse på E3. Som sagt har E3 gått oss hus forbi her i redaksjonen, og dermed henger vi langt etter på spillfronten. Dette skal derimot ikke gjenta seg, og vi lover å bringe dere masse flott filmnytt når Comic-Con begynner i Juli. Men over til Nintendos pressekonferanse.

Wii

Oppfølgeren til DS-spillet New Super Mario Bros. har endelig kommet til Wii. Spillet, som er en gammel kjenning i ny drakt, omhandler nok en gang Marios mål om å redde prinsessen fra Bowser. Denne gangen er også Luigi og Yoshi med på ferden. Planlagt utgivelsesdato er i fjerde kvartal 2009.



Oppfølgeren til det populære Wii Fit er på vei. Det skal hete Wii Fit Plus, og er litt som en tilleggspakke for de mest ivrige. Mer informasjon kan hentes HER!

Så kommer den definitivt mest spennende nyheten fra Nintendo:

Historien er garantert den samme, men bare følelsen av å løpe rundt i galaksen med Mario igjen er uslåelig! Vi tenker tidenes Mario-spill, nå som Luigi og Yoshi er med på romferden! Utgivelsesdatoen er ukjent, men sannsynligvis vil det komme i løpet av året eller tidlig 2010.



Videre fikk vi mer info om Wii Sports Resort, som vi anbefaler alle Wii-eiere å kjøpe, rett og slett på grunn av Wii Motion Plus som skal gi mer presist kontrollsystem til bruk i for eksempel tennis, sverdspill og skytespill.



Av andre spill som ble vist fram har vi Metroid: Other M, Sin and Punishment 2, Endless Ocean 2 og noen andre ukjente spill

DS

I fjor fikk vi Picross, som vi vil skrive anmeldelse av senere, til Nintendo DS. Spillet hvor du skal sortere riktige brikker, en form for Kakuro. Dette kommer altså nå i 3D. Mer om Picross 3D kan du lese HER.
Pokemon er nok en gang tilbake i spillversjon! Denne gangen heter det Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Sky. Lag et team sammen med en annen Pokemon og la eventyret begynne i slutten av året. Da blir nemlig spillet utgitt.

I et nytt og meget kreativt spill er Mario og gutta på farten igjen. Mario & Luigi: Bowser's Inside Story handler om Bowser som blir lurt av Fawful til å spise en magisk sopp, i et forsøk på å ta over Mushroom Kingdom. Dette medfører at Bowser inhalerer alt rundt han, inkludert Mario, Luigi og Prinsesse Peach. Inne i Bowser er et nytt eventyr på gang! Også dette spillet kommer i slutten av året og du kan velge mellom å følge eventyret med Bowser eller Mario & Luigi.

Selv har vi ikke hatt tid til å fokusere mye på disse puslespillene til DS. Jeg har verken tid eller er dyktig nok og det ender alltid med at jeg gir opp. Jeg vet det er mange der ute som elsker slike spill som Professor Layton and the Curious Village, og mange vil nok også glede seg nå når Professor Layton and the Diabolical Box kommer. Utgivelsesdato er ukjent, men vi lover å komme med den så fort som mulig.

Dette var altså en oppsummering av Nintendo E3. I morgen legger WatchingPreacher ut Microsofts E3. Vi ses!

- WatchingPreacher & Vision_Tech -

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________