Oppsummering av Sonys E3…

den 21. juni 2009

Vi kan vel ikke akkurat skryte på oss at vi har vært flinke til å dekke årets E3. Den store spillmessa som finner sted i Los Angeles hvert år. Plutselig oppdaget vi den, men av forskjellige årsaker har vi ikke skrevet om den før nå. Vi starter i dag med Sonys E3, og vil i dagene som kommer legge ut både Microsoft og Nintendo, i tillegg til en post med diverse E3nyheter. Så her har du en liten oversikt over Sonys nyheter under E3 2009!

Den første store nyheten du ikke kommer utenom når det gjelder årets E3 er den nye håndholdte spillkonsollen, PSP Go. Skjermen er større, den er lettere, samtidig som at det gamle UMDsystemet er droppet. Det vil si at alle spill må lastes ned via deres nettbutikk. Foreløpig vil ikke denne erstatte den gamle PSP’en.

I tillegg følger Sony med i utviklingen, og nå har de altså lansert en ny kontroller til PS3. Motion Sensing Controller ligner kort og greit på Wii Remote Control med Motion Plus. Dette kommer i 2010. Demonstrasjonsvideo er nedenfor:

Gran Turismo PSP var et av spillene som ble motatt med stor glede. Dette blir utgitt 1.oktober 2009. Et fullverdig Gran Turismospill til PSP med over 800 biler til 35 baner. Her er traileren:

En hel rekke andre spill ble også vist frem, slik som; Uncharted 2, Assassin’s Creed 2 og et nytt Metal Gear Solid-spill.

En nyhet, som i hvert fall jeg syntes var spennende, er definitivt Modnation Racers. Bland Little Big Planet og Trackmania. Hva får du da? Jo, det PS3-eksklusive spillet Modnation Racers. Design bilen, banen og føreren din og del banene dine online med andre! I 2010 kan vi først få se om dette spillet imponerer!

Har du noe fra Sonys E3 du ville legge til? Del det gjerne med oss i kommentarfeltet under…

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________