Sykkelsesongen i full gang..

den 27. juni 2009

Allerede nå er det fullt mulig å laste ned årets versjon av Pro Cycling Manager fra Cyanides side. Nedlastningsversjonen ble lansert 17.juni for PC, og vil også senere bli lansert for PSP og på Xbox Live Arcade. Men aller først vil CD-versjonen for PC bli lansert den 1.juni. Tre dager før Kaggestad og Paasche åpner Tour de France-sirkuset på Tv2. Selv har jeg ikke skaffet spillet ennå, men vi har sett litt nærmere på Pro Cycling Manager 09 nå rett før CD-lanseringen.


Som tidligere år har de også i år Tour de France lisens, i tillegg til Vuelta a Espana lisensen som er nytt av året slik at rittet blir enda mer detaljerikt. Prøv over 180 løp med en av de 65 lagene, eller lag rett og slett ditt eget lag med den nye funksjonen. I fjor var den store nyheten Banesykling, som i år er blitt forbedret med flere spillmoduser. Når det gjelder det grafiske så er det nytt av året med 1 km seil og lignende som vist i bildet nedenfor. Det har også blitt flere andre detaljer som at det skinner så blankt i vannet på bildet til høyre.

Er det noe som er negativt i årets utgave er det nok at Cyanide ikke har klart å skaffe lisensen på navn til alle rytterne. Eksempelvis blir Hushovd til Heshovd, men frykt ikke! Det kommer alltid databaser du kan laste ned til spillet som retter på disse navnene.

Det ser med andre ord ut som et fint gjennomført spill, med et par nye og nyttige ting, og en fin "opptakt" til neste års versjon som man allerede har store forventninger til. Blant annet er en ny grafikkmotor på lista over forventninger. Så er alt klart for et nytt og spennende Tour de France med PC'en ved siden av TV'en!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________