Et par smånyheter...

den 7. juni 2009

Heihei! Det har skjedd mye her i redaksjonen i det siste, så dermed beklager vi for at vi ikke har lagt ut noe den siste uken. Vi har vært travelt opptatt med både skole og andre prosjekter, og dermed har vi ikke hatt tid til noen kjapp tur innom bloggen for å gi dere de siste nyhetene! Men det kommer. I løpet av sommeren vil dere få anmeldelser av Star Trek, Monsters vs. Aliens, Horton Redder en Hvem, LOST sesong 1-5, en komplett oversikt over nyheter fra E3 og masse annen moro som dere kan glede dere masse til! Ellers så blir det få noveller på denne tiden, jeg er nemlig svært opptatt med å se alle de fem sesongene av LOST og tolke episodene, lete etter hint og løsninger på diverse gåter. Mine tolkninger kan leses, dog på Engelsk, HER! Av andre prosjekter har jeg A Knight 'ale, en lang novelleserie hvor første del blir publisert i løpet av sommeren (kan leses HER!), og så har vi i Galaksen laget en engelsk versjon av bloggen vår, hvor noen eksklusive anmeldelser, innlegg og noveller vil dukke opp. Denne er allerede oppe å går, og den kan besøkes HER!

Det var alt for denne gang, vi sees forhåpentligvis snart hvor jeg skal snakke om Star Trek og kanskje et par andre ting! På gjensyn!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________