EyeToy blir portabelt?

den 13. okt. 2008

Dette ble allerede skrevet om for to år siden hos diverse nettsider rundt om i verden, men nå ser det ut til at planen skal bli realitet. Hvertfall i USA. IGN har nemlig fått tak i informasjon om at den kommer allerede neste år til USA.

Spillet skal hete EyeToy: Play Portable, og går nettopp ut på det at du skal spille kunne spille fritt rundt om i verden. Men her trengs det selvfølgelig tilbehør for at det skal gå an, for EyeToy bruker jo et kamera! Et kamera til PSP har vært lenge på markedet, noe som sannsyneligvis betyr at spill og kamera vil komme i en pakke. Noe som sikkert vil bety at den vil koste rundt 800 norske kroner.
Hvordan spilldelen vil være har vi klart å skaffe informasjon om, da det egentlig nesten ikke har kommet noen informasjon om spillet enda. Spillet kommer altså til USA i 2009, men det kan nok ta en god, god stund før vi i Europa i det hele tatt får en antatt utgivelsesdato...

PS: Vi har rundet 1000 visitter! Takk for at dere besøker oss, og motiverer oss til å gjøre siden enda bedre! Vi setter også pris på om dere anbefaler siden til andre.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________