Halloweengadgets!

den 31. okt. 2008

I og med at det i dag er Halloween, så tenkte jeg at jeg skulle legge ut en 5 på topp Halloweengadgets! 


NR: 5                      
Først ut er en USB-pinne. Det høres kanskje helt normalt ut, men med et design som ser ut som en hodeskalle, bør filene dine være rimelig godt sikret fra fingernemme arbeidskolleger.
Ikke minst er minne på 2 GB slik at den ikke er helt unyttig allikevel.          
NR: 4
Er du av den kreative typen og skal holde ditt eget Halloweenparty så kan denne tingen være hendig for deg. Den er også dødelig (!) enkel å bruke. Bare kjøp deg et gresskar og så kan du bruke drillen til å lage øyne og munn! Definitivt et must om du skal ha et grøssende skummelt party!

NR: 3
Hvis du skal fortsatt skal ha et Halloweenparty, hvorfor stoppe å pynte
ved gresskaret? Hva med denne skumle
projektoren som heldigvis for oss i Norge også er vanntett.  Skumle spøkelser på utsiden av huset er absolutt skummelt!!





NR: 2
Hvis du derimot skal skremme vettet av folk som nærmer seg PC-en din, så kan dette være noe for deg! Dette er nemlig en datamus, som er spøkels
esaktig morsom!



NR: 1
På toppen troner derimot denne gadgeten. Slike Halloweenpartyer kan slite med å ha det skummelt etterhvert, så hvorfor ikke prøve denne duppeditten. Den slipper nemlig ut bobler som slipper ut tåke når de sprekker. Nifst!


Har du noe skummelt du vil dele med oss som har med Halloween å gjøre? Del det med oss i kommentarfeltet! Hvis du ikke har lest Halloweennovellen til Walter, så les den i innlegget under.(Den som er publisert i dag)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul logo dere har!

Watching Preacher sa...

Takk, takk! Magnus, kjempekule gadgets!

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________