Oppsummering uke 43!

den 26. okt. 2008

Hei igjen. Forrige uke tror jeg det ikke ble noen oppsummering, men det blir det i hvert fall denne uka, for her er en oppsummering av spilluka:

Dagbladet melder at i Nederland skal to gutter på 14 og 15 år ha blitt dømt til samfunnstjeneste etter å ha lurt en 13-åring til å gi dem en medaljong og en maske.

Dette skal ha skjedd i spillet RuneScape (!), og de fikk straff på samfunnstjeneste i 160 timer og 200 timer.

Tidligere denne uken ble det kjent at Bioware skulle lage MMO-spillet ”Star Wars: The Old Republic”. EA som eier Bioware sier nå at spillet har potensial til å bli enda større enn ”World of Warcraft”.

Denne uken ble hjernetrimsspillet Portal: Still Alive lansert på Xbox Live Arcade. Og som i det gamle Portal som kom ut i fjor så skal du selvfølgelig lage teleporteringsportaler.   

Microsoft har nå kunngjort de norske slippdatoene for tre av spillene de viste fram under sommerens E3. Scene It? Filmtoppen kommer ut den 14.november, Lips kommer fra den 21.november, mens You’re in the Movies ankommer butikkhyllene den 28.november.

Denne uken dukket det opp en ny video av Nintendos nye vidunder; Nintendo DSi. Hele videoen kan sees HER.

Sony har nå utsatt Little Big Planet til den 5.november. Grunnen til dette skal være en sang, og du kan lese flere detaljer om dette samt hvilken sang det gjelder HER.

Så til slutt så er det litt info om framtida på bloggen. Etter et litt lengre avbrekk med spillanmeldelser er vi på enten mandag eller tirsdag tilbake igjen med en spillanmeldelse. Sjekk derfor i dagene framover på bloggen etter spillanmeldelsen.

Neste uke er det som kjent Halloween. Dagen der hvor små barn går rundt å banker på dørene i sin jakt etter godteri! Og på grunn av dette kommer neste uke være preget av dette. Vi skal selvfølgelig komme med anbefalninger på skumle ”Halloween-filmer” osv. Mer detaljer og info om dette kommer senere.

1: FIFA 09 (PS3, Xbox 360, Wii, PC, PSP, DS, PS2)
2: Star Wars: The Force Unleashed (PC, PS3, Xbox 360, PS2, Wii, DS, PSP)
3: Guitar Hero 3: Aerosmith (PS3, PS2, Xbox 360, Wii)
4: Brothers in Arms: Hell’s Highway (PC,PS3, Xbox 360)
5: Battlefield: Bad Company (PS3, Xbox 360)
6: Grand Theft Auto IV (PS3, Xbox 360)
7: Buzz: Quiz TV (PS3)
8: Wall-E (PS3, PS2, Xbox 360, PC, Wii, PSP, DS)
9: Guitar Hero 3: Legends of Rock (PS2, PS3, Xbox 360, Wii)
10: Ratchet & Clank: Quest For Booty (PS3)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________