Ny info om Teh Phail og EUBF!

den 16. apr. 2009

Heihei! For det første, beklager for at ting aldri går slik man planlegger det, but that's just life ;)!

Men uansett, det ser ut til at Teh Pahil is coming along, men dessverre litt sakte. Samme med en Ubehagelig Fremtid. Bare husk at begge er STORE og (forhåpentligvis) EPISKE historier, hvor det meste må være planlagt på forhånd. Derfor går det sakte, men sikkert fremover.

Til neste gang, keep up!

P.S. Twitter fungerer bra nå, og snart kommer fuglen eller en annen type logo. Det vil snart komme en meningsmåling om vi skal Kvitre på norsk eller engelsk (ja, som vanlig lar vi DERE bestemme ;)) Ellers beklager jeg for påskekrimmen, som tok en litt annen vinkling en planlagt, og som dere (sannsynligvis) vil se etterhvert som tiden flyr. Nå går alle mine krefter inn på SotD, et til nå hemmelig prosjekt og etter det vil det nok bli Del 2 av Crowley's opplevelser. OG, jeg bare sier i fra med en gang, Crowley del 3 vil komme, det er jule/nyttårskalenderen her i 2012...(Spørsmålet er bare om dette er spesielt...!)

Till next time; Keep twittering!

EDIT:
Teh Phail har byttet navn! Den heter nå "Annoyingly ridiculous commentary of society, life, technology and cultural and political news", og kan bli funnet HER!

Ellers skal vi begynne å rette fokus mot diverse nettsider og tips for å starte din egen blogg her, i tillegg til at Galaksen stadig ekspanderer!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________