Realistisk bilsimulator fra Tyskland..

den 25. apr. 2009

Vel, jeg kom tilfeldigvis over et forum hvor de diskuterte simulatorspill. Du har jo både Flight Simulator, Train Simulator og Ship Simulator. Men hvor blir det av bilsimulatorene? De som er litt mer "kvalitet" enn alle disse hurtigutkastene. Nå har vi jo fått lastebilsimulator, ved navn 18 Wheels of Steel, og bussimulatoren som heter Bus Simulator. Men finnes det ikke en simulator som får oss enda nærmere asfalten?

Tidligere på siden har vi nevnt bilsimulatorene fra både BMW og Mercedes. De var kanskje litt mer reklamepreget enn det var spennende. Kanskje er det noe der ute allikevel? Jeg snublet nemlig over et bilspill med byer som Paris, London, Madrid og Berlin. Spillet heter 3D Fahrschule, oversatt til engelsk heter det 3D Driving School. Dette kan kjøpes i nettbutikk, men vi kan jo også velge det som er GRATIS. Nemlig demoen, som nok er en litt enklere versjon av spillet. Vi har ikke testet det ennå, i og med at demoen lastes ned nå. Vi tar ikke ansvar om utvikleren selv har tatt med skadelige filer i filen, men regner jo selvfølgelig ikke med det. 

Demo kan lastes ned fra den offisielle siden her: http://www.3d-simulator.de/v3_demo.php?demoSelect=40
Du må sende en e-mail til utvikleren for å få nedlastningslink. Dette skyldes at de ikke vil ha serverproblemer. (Nedlastning skjer på eget ansvar!)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________