NY STAR WARS OG INDIANA JONES FILM PÅ VEI!!!

den 1. apr. 2009

Alle husker vel slutten på Indiana Jones IV, hvor ble romvesner jaget vekk fra tilholdsstedet deres på jorden, nemlig under en av Maya-Indianernes templer. Disse romvesnene er nå på leting etter et nytt sted å bo… Og hvorfor ikke ta et ganske fredelig solsystem hvor bygninger, romskip osv. er ferdig? Nemlig solsystemet vi har blitt kjent med i Star Wars-filmene. Det har vært fred lenge, og alle sither er døde. Jedier eksisterer ikke. Men nå angriper romvesnene… Og ettersom Luke Skywalker og Han Solo er døde for lenge siden, hva skal de gjenlevende rasene i solsystemet gjøre? JO, finne ut hvor disse romvesnene kommer fra, og hente hjelp, i form av en sliten arkeolog kalt Indiana Jones og Co.!

Steven Spielberg og George Lucas, som avslørte dette rett etter at Zack Snyder fortalte at han skulle lage en remake av Star Wars 4, 5 og 6(se nyheten her), og de sier om de nye filmene; “Dette vil være den siste filmen i Indiana Jones-universet, men det vil komme flere filmer om deres liv i Star Wars-universet. Dere vil se mer av Luke og Han, ettersom de frøs seg ned for mange år siden, og de våkner hvert tusende år for å sjekke om alt går bra. Dessverre har dette bivirkninger, noe som blir utforsket ganske grundig i både denne filmen og oppfølgerne.”

Når noen så spør om vi vil se mer klassisk Indiana Jones, og ikke bare Space-Indy, svarer Lucas at “Hele filmen bygger på at vi klarer å forene disse universene for alt de er. Ja, dere vil se arkeolog-og-eventyr-Indy, i tillegg til en forholdsvis ny og ukjent krigs-Indy. Men vi har selvfølgelig noen eldgamle saker som han må grave opp for å redde alle fra romvesnene… Lyssverd for eksempel…" Videre spør Ain’t it Cool News om Harrison Ford i 2 roller, hvor Spielberg svarer: “Ettersom Han Solo har frosset seg ned, skal vi caste en litt yngre skuespiller til den rollen. Vi tenker i baner som Luke Ford, med svart hår og selvfølgelig den samme dressen som Han Solo bar i sine tre filmer. Og nå vil sikkert folk spørre hva vi har gjort med Luke Skywalker… Ja, han blir recastet på nytt han også. Men dere vil se Mark Hamill. Hvordan og Hvorfor vil jeg ikke røpe, men det er ganske sentralt i historien.”

Det var alt vi hadde om dette... Vi synes begge prosjektene høres spennende ut, både med en blanding av Indiana Jones og Star Wars, OG når Zack Snyder skal lage remakes av den originale triologien. Jeg husker fortsatt Watchmen av Zack, og den filmen vil alltid ha en plass i hjertet mitt... Til neste gang, følg med!


EDIT: Dette var aprilsnarren i år... Var det noen som gikk på? Stem i avstemningsboksen på siden! Movieweb's nyhet var også en spøk....!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________