Ukas..NOT!

den 21. apr. 2009

OK, her kommer en litt halvveis versjon av ukas; Dette blir den nye "film-nyhets"-versjonen, og ikke bare UKAS FILM, etc.

Nå skal jeg endelig begynne å se på siste del av True Blood, som btw har gått meg hus forbi siden det er så mye annet fett å se nå for tiden...(LOST, Castle, Chuck, Studio 60, Firefly, Black Adder etc.) Ellers har jeg funnet ut om en KJEMPEBRA ny tegneserie som VIRKELIG har potensiale til å bli noe stort; Redball 6!

Redball 6 handler om en gruppe døde politimenn, som etter døden havner i en by kalt Near Dis. Og da en hel haug med politikere blir funnet døde en etter en, må noe etterforskes nærmere...



Ellers har jeg også funnet ut om I, Frankenstein, en tegneserie som tar for seg monstre som The Invisible Man, Ringeren i Notre-Dame og Dracula(som gangster, selvfølgelig) i et univers hvor de lever skjult. Frankenstein har blitt en privatetterforsker, og hans jobb er å holde dette skjult og under kontroll. Dette vil også bli en spillefilm som kommer i 2011 i følge IMDB.com. Spennende!


Av andre ting som har skjedd, ser det ut til at "oppfølgeren" til Richard Kelly's genistrek Donnie Darko fra 2001 blir sendt rett på DVD. Dette er gode nyheter, siden filmen HELT sikkert ikke blir halvparten så bra som originalen, selv om den faktisk ser ganske interessant ut!

Pet Shop Boys har gitt ut ny singel, som SELVFØLGELIG er like fantastisk som alltid, Depeche Mode har kommet med ny plate og DEVO kommer snart med sin nye plate. Det eneste som mangler nå er Alphaville! Pet Shop Boys nye plate har allerede kommet!







Til neste gang; Vi Kvitres!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________