Ukas...

den 7. apr. 2009

Her er en STOOR versjon av ukas for Påsken!

Ukas TV-serie: Firefly, Battlestar Galactica og DOLLHOUSE!

Firefly er en Sci-Fi serie satt 500 år i fremtiden av Joss Whedon som alle burde få med seg, Dollhouse er en Sci-Fi serie satt i nåtiden av Joss Whedon, og Battlestar Galactica er en flott serie som virkelig er Science Fiction for den tenkende mann!

Ukas Film (KINO): Forhåpentligvis Monsters vs. Aliens...

...som skal sees senere i ferien. Anmeldelse kommer!

Ukas Film (DVD): Burn after Reading

En genial komedie av Coen-brødrene, som er tilbake i den gode gamle Lebowski-stilen!

Ukas Tegneserie: Sandman
The Sandman er en tegneserie på 10 bøker, av Neil Gaiman. De er fantastiske, magiske og slik fantasy og tegneserier SKAL være!
Ukas Bok: The Curious Incident of the Dog in the Night-time

En virkelig flott bok som handler om Christopher Boone, en autistisk gutt på 15 år som prøver å finne ut hvem som drepte naboens hund, Wellington.

Ukas Spill: Wheelman

Nå har jeg da ikke spilt hele spillet, men demoen var sinnsykt fet.

Ukas Nyhet:
ALLE NYHETENE ER HENTET FRA www.movieweb.com!
Sci-Fi har postet 2 nye serier, hvorav den ene er The Phantom, basert på den kjente tegneseriehelten, og den andre er Riverworld, som virkelig høres interessant ut! "[IN]Riverworld he [Tahmoh Penikett] will play war correspondent Matt Ellman, who is killed along with his fiancee (Vandervoort) but awakens in a mysterious world populated by everyone who has lived on Earth." Spennanes....

Videre har Avatar, James Camerons kommende Sci-Fi film blitt en del av en triologi, Jackie Earle Haley har blitt castet som Freddy Krueger i nyinspillingen av A Nightmare on Elm Street, og Richard Kelly's nye film har fått en poster, sammen med Where the Wild Things are. WATCH!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________