Ukas...

den 29. apr. 2009

Her kommer endelig ukas for forrige uke!

Ukas TV-Serie:

Black Adder


'Nuff said.

Ukas Bok:

American Psycho
Bildet er fra filmen, men allikevel. Det sier litt. Boken(og filmen) handler om Patrick Bateman, en sosiopat. Både boken og filmen er genial, på en altfor syk måte. Tenk Ut av Mine hender-novellen bare sykere. Les novellen, som jeg skrev i forrige uke, her

Ukas Film(KINO):

Monsters vs. Aliens

Like bra som jeg trodde. Fornøylige halvannen time i kinosalen med 3-D briller som var kjempebra! Anmeldelse kommer forhåpentligvis til helgen!

Ukas Film(DVD)

Anchorman. Fantastisk film som omhandler en gjeng med idiotiske nyhetsankere med Will Ferrel i hovedrollen. Er visst en av Will Ferrel's dummeste komedie noensinne. Det er rett og slett GENIALT!

Ukas Tegneserie:


Freakangels. Cowboys and Aliens. Atlantis Rising. Les gratis på nettet! Klikk på navnet!

Ukas Spill:


Ukas spill er en kortstokk! Det er en million muligheter, og du kan spille alene eller med andre!

Ukas Nyhet:

Ridley Scott skal kanskje være med å lage en Alien prequel. Og ja, det bør han ellers gidder vi ikke se den!

The Forgotten blir filmatisert! For de som ikke vet hva The Forgotten går ut på, les videre! Den handler nemlig om en mann som uansett hva som skjer og hvem han møter, blir glemt av alle andre fem minutter etter. Dette skaper selvfølgelig problemer, siden menneskelige forhold ikke eksisterer, men når en gammel venn(?) blir myrdet, må han bruke disse evnene sine for å komme til bunns i saken! Hva er det som ikke er fett med det?

Så kom det noen blider fra Jonah Hex i dag. De som ikke vet hva den handler om, klikk HER!


Ukas verdt-å-sjekke-ut:

En kul film hvor det egentlig ikke skjer noe. Men allikevel har den en fet historie OG geniale scener! Sjekk ut Carousel HER!

Ukas ubrukelige:

Denne kategorien. Og svineinfluensan. Hva skal vi med den?

Ukas band:

The Killers.



Fantastisk band! Og flott nytt album!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________