The Appost 4 - Juni

den 30. juni 2010

Med hver vår iPod Touch har vi plukket ut to nyttige applikasjoner og to spill vi mener at også du bør anskaffe deg!


SPILL:


Vision_Tech
Beat It!, 17 kr, Utvikler; Glu Games Inc.
Du får ingen umiddelbar aha-opplevelse når du åpner spillet, men tar du en titt og graver deg litt dypere ned i spillet, er dette faktisk verdt de 17 kronene. Dette er "Music Gaming Goodness" og er etter min mening det beste musikkspillet til iPhone/iPod Touch ved siden av, muligens også bedre enn Tap Tap-spillene, per dags dato. Menyene er oversiktelige, det er en karrieredel med 50 nivåer, du kan laste ned andres beats og ikke minst; lage egne i Freeplay. Spillet går enkelt greit ut på at du skal gjengi beats, og etterhvert som levelene og omgivelsene endres, legges nye instrumenter og sjangere til i både karrieremodusen og Freeplay'en. Absolutt verdt å prøves, og før du dømmer det; vær sikker på at du har prøvd det spillet har å by på! 

Kjøp spillet i iTunes Store HER.

WatchingPreacher
Fruit Ninja, 6kr, Utvikler; Halfbrick Studios 
Fruit Ninja er en av de mer enkle, men morsomme spillene der ute. Målet er enkelt; frukt kommer opp, og du skal tegne streker (bruke sverdet) å kutte opp all frukten før den detter ned igjen. Bare husk å pass deg for bombene, for hvis du kutter en bombe, er spillet over. Du kan miste 3 frukt i bakken før spillet er over. Du får igjen et "liv" for hver hundre frukt du kutter opp. Spillet inkluderer også flere moduser, som Zen Mode. Dette er garantert verdt 6 kroner, for så mye morro har du ikke hatt på lenge! 

Du kjøper spiller HER.



NYTTIGE APPS; 

Vision_Tech 
Shazam, Gratis, Utvikler; Shazam Entertainment Ltd. 
Alle lurer noen ganger, ved tid og stunder, på hva en sang egentlig heter; uten å finne svaret. Det har noen utviklere gjort noe med slik at man endelig kan få svaret, fort og enkelt. Riktignok trenger du headset med mikrofon, som de nyeste iPod'ene har (kan også kjøpes enkeltvis, iPhone har mikrofon innebygd), som du retter mot lydkilden. Deretter vil Shazam høyst trolig gjenkjenne sangen, og du vil få vite tittel, artist, og tilbud om å se videoen på Youtube eller kjøpe sangen i iTunes. Gratisversjonen tillater bare 5 tags ("Gjennkjenninger") i måneden, mens Shazam Encore, fullversjonen, har ubegrenset. 

App'en finner du HER.

WatchingPreacher 
Remote, Gratis, Utvikler; Apple Inc. 
Remote gjør en ganske enkel jobb; den lar deg styre iTunes-biblioteket fra iPod touch/iPhone'n. I tillegg kan du lage en iTunes DJ-liste, og via Remote-app'en kan folk hoppe over sanger, legge til sangønsker og surfe gjennom iTunes-biblioteket ditt. ;)

App'en finner du HER.

PS: Linkene krever at du har iTunes.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________