Kinect!

den 14. juni 2010

I natt viste Microsoft frem sitt nye salgsobjekt..


En time før Microsofts visning av Kinect var det offisielt klart at Project Natal endret navn til Kinect. Denne nye enheten gjør spillingen "kontrollerfri", men teknologien som er en slags krysning mellom Wii og EyeToy, gjør at du likevel har kontroll. Sensorenheten fanger nemlig opp bevegelser som overføres til spillet, slik at du kan kontrollere det som skjer i spillet ved hjelp av dine egne bevegelser. Denne enheten trenger selvfølgelig egne spill, sånn i starten, og Microsoft har gjort en rekke titler klare:

- Kinectimals: Tren og lek med 20 virtuelle dyr.

- Joyride: Spill i Racing-sjangeren.

- Kinect Sports: Boksing, bowling, volleyball, friidrett, fotball og bordtennis; 6 ulike aktiviteter. 

- Kinect Adventures: Rafting og hinderløype for opptil fire spillere. 

- Dance Central: Utvikles av MTV Games. Rytmespill:




- Star Wars: Utvikles av Microsoft i samarbeid med Lucas Arts og Disney(!). Star Wars slik vi kjenner det, kort fortalt. Gjør det klar til å ta fram det gamle leke-lyssverdet ditt!






Det er bare å bruke fantasien for å finne ut hvordan man spiller disse spillene; i Kinect Sports-fotballdelen sparker man og header som i virkeligheten, som ett eksempel.

Dette er titler som er under utvikling. Kinect kommer i november i år ifølge ryktene. Spørsmålet som ruller rundt nå er vel om dette egentlig er noe revolusjonerende, eller ikke.

Kilde: http://www.gametrailers.com/news/natal-name-changed-to-kinect/2190

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________