iOS 4

den 22. juni 2010

I dag, rundt klokken 19, lanserte Apple sitt nye operativsystem for iPhone og iPod Touch, nemlig iOS 4. (MERK: Denne oppdateringen virker bare på nyere modeller. Eldre modeller vil bare få tilgang på noen av funskjonene.) Som de nerdene vi er, satt vi selvfølgelig spent og ventet i rundt en time. Vi hadde blitt feilinformert. Men nok om det; iOS 4 er nå trygt plantet på iPod’ene våre, og vi har bestemt oss for å teste det!


Det første vi legger umiddelbart merke til er bakgrunnsbildet på Hjem-menyen. Alt har blitt mer stilfulllt; elegant. Dock’en har fått nytt design, og det at du kan velge bakgrunn selv gjør at ikonene blir klarere. Noe vi også tidlig fikk med oss var at søkemotoren Bing har blitt lagt til. Google har begynt å bli en for stor konkurrent, så Steve Jobs har tatt saken i egne hender og lagt til Micrsofts søkemotor Bing. Deretter prøvde vi ut den nye mappefunksjonen til iOS. Den rydder helt enkelt og greit opp Home-menyen din, ved å enkelt bruke drag & drop. Ordboka til Apple har også fått en ny vår og har blitt renovert. Når du nå skriver et ord i f.eks. Notater vil det komme opp forslag, slik som tidligere, men det vil være mulighet for å endre tilbake til det opprinnelige ordet du skrev. Puh, det var vanskelig å forklare, så vi anbefaler deg å ta en titt på videoen nedenfor.


Her er en fin video, hvor du kan se hvordan ting virker og få en mer utfyllende guide:


Vi synes Apple har gjort en god jobb med denne oppdateringen, som foreløpig er gratis. Merk at oppdateringen ikke er kompatibel med 1.generasjons iPhone/iPod Touch. Med 3.generasjons iPhone/iPod Touch vil alle funksjoner fungere, mens Multitasking, tastaturmulighet og bakgrunn til Home-menyen ikke er tilgjengelig for 2.generasjons iPhone/iPod Touch, som har mulighet for oppdateringen.


Testet av Watching Preacher og Vision_Tech

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar


_______________________________________________________Galaxy of Geeks© - Some of the rights are reserved.__________________________________________________